Musikkvideo om byggebransjens mest kjente planke herjer i sosiale medier

Visste du at to-firen faktisk ikke er to ganger fire tommer? Byggebransjens mest kjente planke er tema når Byggvell nå har lansert sin aller første musikkvideo.

To-firen er bittelitt mindre enn to tommer ganger fire tommer her i Norge, nærmere bestemt 48 x 98 millimeter. Men i USA er det enda verre! Der er den én og en halv tommer ganger tre og en halv!

Arnt-Helge Sandvik, administrerende direktør, tok derfor kontakt med det lokale produksjonsselskapet Media Sør, som har laget en låt og musikkvideo – med mål om å spre budskapet om at en to-fir’ ikke er en to-fir’!

Media Sør har tidligere laget en annen to-fire-film for Byggvell, som har over 186 000 visninger.

Musikkvideoen hadde premiere på årsfesten til Birkeland Bruk 21. mai. Tre døgn etter publisering var musikkvideoen sett av over 28 000 mennesker på Facebook.

Fædrelandsvennen og Lyngdals Avis (krever innlogging) har skrevet om musikkvideoen.

 

Stjerner på rekke og rad

Camilla Herrem, håndballspiller for Sola Håndball, Zlatko Tripic, fotballspiller for Viking og Thomas Berg-Paulsen, hockeyspiller for Stavanger Oilers, er alle med i musikkvideoen. Dette er klubber som Birkeland Bruk sponser, og alle stilte sporty opp.

Lyngdals store sønn – en av Byggvells egne – har lånt bort stemmen sin til denne låta, nemlig Anders Bjelland. Sammen med Cecilie Persson Bruserud utgjør de stemmene bak The Mystery of 2-by-4.

Artist Christian Ingebrigtsen har bidratt på låtskriversiden, sammen med Erlend Haddeland, Mats Åmland og Remi A. Netteland, samtidig som han har mikset låta til slutt.
Filmen er regissert av Mari Helene Eios Eriksen.

Dansere fra Spinn Dansestudio leverte en episk dansescene, midt i hjertet av produksjonen til Birkeland Bruk i Kvås, og en rekke Byggvell-ansatte er å se i musikkvideoen.

Se musikkvideoen her