Artikler

Prisvarsel 1.april 2024

Det er fortsatt sterk underliggende inflasjon som fører til kostnadsøkninger fra våre leverandører. Vi gjør hva vi kan for å minimere prisøkninger, men noen prisøkninger kommer.

Kundehistorie Sinneshyttå - tidløs hytteutvikling i Sirdal

Med fokus på lokal byggetradisjon og en helhetlig forretningsmodell, har Sinneshyttå ikke bare formet vakre og tidløse hytter, men også markert seg som en positiv kraft i lokalsamfunnet.

Ny avdelingsleder i Byggvell Farsund

Hils på Tommi! Han er vår nye avdelingsleder i Byggvell Farsund

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

Vi er stolte av å kunngjøre at alle våre Byggvell avdelinger nå har oppnådd miljøfyrtårn sertifisering! Dette betyr at vi tar vårt ansvar for miljøet på alvor og arbeider aktivt for å bidra til en grønn omstilling.

Andreas og Andreas

Hils på Andreas og Andreas! De er til vanlig ekstrahjelper hos Byggvell Lyngdal, mens nå i sommer går de fulltid noen uker.

Musikkvideo om byggebransjens mest kjente planke

Visste du at to-firen faktisk ikke er to ganger fire tommer? Byggebransjens mest kjente planke er tema når Byggvell nå har lansert sin aller første musikkvideo.

Slapp av

Slapp av - nå har vi massevis av materialer på lager! Materialsituasjonen i landet og verden for øvrig gir oss noen utfordringer - vi har vår egen vri på hvordan vi løser det for våre kunder.

Bekjemping av svinn

I likhet med de fleste andre som driver innen varehandel har Birkeland Bruk og deres byggevarekjede Byggvell varer de ikke får solgt. – Tidligere har en del av disse dessverre endt i søpla, innrømmer Kristian Kristensen, innkjøpssjef i Birkeland Bruk. Nå tar byggevarekjeden for alvor grep og oppfordrer resten av bransjen til å gjøre det samme.

Varehus for alle

Enten du er proff eller har x antall tommeltotter, er du varmt velkommen innom Byggvell. Vi gleder oss over å få hjelpe deg på veien i prosjektet ditt: stort eller lite, både deg som er rutinert, og du som ikke vet hva en tofire er.

Overtar på Kvås

Tirsdag 1.februar hadde Trygve Haugeland sin første dag hos oss i Birkeland Bruk. Han skal ha hovedansvaret for driften på Kvås.

Rekordår

Selskapet smadret sin egen rekord fra året før og klinket til med en omsetning på 600 millioner kroner i 2021.

Blåseisolering

Tømrere velger blåseisolering fordi den gir kortere byggetid og mindre avfall.

Transport

Daglig suser lastebiler fra produksjons-anlegget, og ut til kundene våre.