KundehistorieSinneshyttå - tidløs hytteutvikling i Sirdal

Med fokus på lokal byggetradisjon og en helhetlig forretningsmodell, har Sinneshyttå ikke bare formet vakre og tidløse hytter, men også markert seg som en positiv kraft i lokalsamfunnet.

I 1997 så Sinneshyttå dagens lys, og siden den gang har de formet selskapet til å bli en sentral aktør innen hytteutvikling i Sirdal. Hyttene har en unik stil basert på lokale byggetradisjoner, og de er både tidløse og har et klassisk preg.
Med en helhetlig forretningsmodell, som inkluderer alt fra grunnarbeid og infrastruktur til ferdige hytter på attraktive tomter, har Sinneshyttå markert seg i bransjen.
– Vi ønsker ikke bare å bygge hytter, men også å være en positiv kraft i lokalsamfunnet, understreker Tor Sigve Vik.
Dette reflekteres i deres engasjement for å utvikle helårs løyper og aktivitetstilbud. I tillegg til hytteprosjekter har Sinneshyttå og Solhytten samarbeidet om store prosjekter som restauranten Slottet i Sirdal. Dette har vært en suksess, med besøkstall langt over forventningene.
– De siste årene har vært preget av betydelige investeringer, inkludert et nybygg med kontorer og handelslokaler til en verdi av 40 millioner kroner. "Dette har vært en stor satsing for oss, og vi ser for oss å utvikle dette til et senter med ulike butikker og kontorer," forteller Tor Sigve.
Vik setter stor pris på samarbeidet med Byggvell/Birkeland Bruk, og han trekker spesielt frem sjåførene.
– Sjåførene deres fortjener ekstra skryt for sitt imponerende arbeid på krevende veier opp til hyttefeltene. Ellers vil jeg trekke fram både priser, leveransesikkerhet og servicenivået, som alltid er i toppsjiktet, sier han.
Hos oss er det Tore Dragland som jobber med sentralt salg og som har mest kontakt med Sinneshyttå.
– Jeg har jobbet tett med dem siden 2013. For oss er de en stor og god kunde, flotte folk, og vi har et godt samarbeid, sier Tore.
Vi er stolte og glade for å ha Sinneshyttå med på laget!💛🖤